Frakt

Vi har fast pris på kr 69,- på alle forsendelser hvis du velger "MyPack / Hjem i postkassen". Vi tilbyr fri frakt på alle bestillinger over kr 1.000,- inkludert merverdiavgift.


Levering
Vi har lynrask levering og tilstreber at alle som bestiller før kl 13:00 på hverdager skal få tilsendt pakken sin samme dag. Både Posten og PostNord henter pakkene tidlig på ettermiddagen slik at de som bestiller etter at pakkene er hentet vil være med på neste dags forsendelse.

Ved SUPER Sale og andre større kampanjer kan noe lengre leveringstid påregnes. Vi benytter PostNord MyPack og Varebrev samt Posten Servicepakke. Transportselskapene har normalt har 1-3 virkedagers leveringstid i Norge (avhengig av hvor du bor i landet). Kunder som kvalifiserer til fri frakt vil motta varene med MyPack fra PostNord.

Hvis en vare du har bestilt mot formodning ikke er tilgjengelig på lager vil vi kontakte deg på e-post for estimert leveringsdato.

Når varene er pakket sender vi en leveringsbekreftelse pr e-post til adressen du har oppgitt. Leveringsbekreftelsen sendes fra oss før Posten og PostNord mottar din forsendelse. Det kan derfor ta noen timer før pakken din kan spores. For å spore forsendelsen din kan du bruke pakkesporing fra Posten og PostNord sine hjemmesider.

Posten Norge sin hjemmeside: www.posten.no
PostNord sin hjemmeside: www.postnord.no

MyPack og Hjem i postkassen
Vi har fast pris på kr 69,- på alle forsendelser hvis du velger "MyPack / Hjem i postkassen". Småpakker leveres direkte i postkassen din. Du vil motta en SMS om at pakken er kommet frem. Større pakker vil sendes som MyPack. Med MyPack fra PostNord leveres din pakke raskt og sikkert til et utleveringssted nær deg over hele landet. Du finner mer enn 1000 utleveringssteder i dagligvarebutikker i hele Norge. Lange åpningstider der du handler sørger for at du kan hente pakkene dine når passer deg best. Når pakken ankommer utleveringsstedet mottar du en varsling via SMS, e-post eller brev. På de steder hvor PostNord ikke leverer småpakker i postkassen vil pakken sendes som MyPack. Hvis forsendelsen ikke hentes fraskriver du retten til angrerett (Angrerettloven §11 og § 13 ) og vil bli fakturert med et gebyr på kr 150,-. Kunder som kvalifiserer til fri frakt vil motta varene med MyPack fra PostNord.

Servicepakke fra Posten
Posten gir deg beskjed når pakken din kan hentes. Hvis du har registrert ditt mobilnummer vil du motta en SMS så snart pakken din ankommer utleveringsstedet. Hvis du ikke har registrert mobilnummeret ditt vil du motta en hentelapp i hjem i postkassen. Husk at du har to ukers frist til å hente pakken din på ditt nærmeste utleveringssted (Post i butikk eller postkontor). Hvis du ikke henter pakken innen to uker vil den bli returnert tilbake til oss. Dette er i henhold til Postens bestemmelser. Hvis forsendelsen ikke hentes fraskriver du retten til angrerett (Angrerettloven §11 og § 13 ) og vil bli fakturert med et gebyr på kr. 150,-.

Kunder på Svalbard
Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av denne grunn blir alle bestillinger fra Svalbard belastet med dette gebyret som f.t. er kr 190,- . Også bestillinger som kvalifiserer til fri frakt vil bli belastet for dette gebyret.

Hentes hos Strikkenett.no
Varene dine kan hentes hos oss i Lommedalen i Bærum. Vi har åpent for henting mandag til fredag 09:00 - 13:00. Du vil motta en epost så snart dine varer er klar for henting. Vår adresse er Løkkafossen 29, 1350 Lommedalen.